• logoboom
  • logonaam
  • logoboom

aanleg1 aanleg2 aanleg3 aanleg4 aanleg8 aanleg9 aanleg5 aanleg7 aanleg7 aanleg7 aanleg7 aanleg6

Aanleg

Voor het aanleggen van een tuin is van belang over de benodigde vaardigheden, kennis en gereedschappen/machines te beschikken.

Wij van Primatuinen hebben inmiddels meer dan 50 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Tevens beschikken wij over een grote kennis van materialen waardoor wij ook goed weten hoe deze materialen toe te passen en wat de voor en nadelen van de diverse materialen zijn.

Voorbereidingen voor bijvoorbeeld het aanleggen van straatwerk kunnen afhangen van het gebruik. Onder een oprit voor auto's zullen we het straatwerk bijvoorbeeld anders voorbereiden dan onder eeen terras of paadje. En voor het plaatsen van een schutting of haag kan van belang zijn of deze erg op de wind staat of niet. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij verzorgen alle onderdelen van de aanleg van je tuin. Dus naast het plant-, hout-, en straatwerk ook electra, waterleiding en ander specialistisch werk. Waar nodig huren wij hier specialisten voor in zodat jij maar met één bedrijf en dus ook één aanspreekpunt te maken hebt. Dat maakt het voor jou overzichtelijker en komt de voortgang van het aanlegproces ten goede.

Van ons mag je verwachten dat wij door onze lange ervaring met alle omstandigheden rekening houden. Tevens geven wij je na alle werkzaamheden de nodige (onderhouds)adviezen en tips zodat je optimaal van je nieuwe tuin kunt genieten.
logonaam ©Primatuinen 2024 Contact