• logoboom
  • logonaam
  • logoboom


aanleg 1 aanleg2 aanleg3 aanleg4 aanleg5 aanleg 8 aanleg7

Aanleg

Voor het aanleggen van een tuin is van belang over de benodigde vaardigheden, kennis en gereedschappen/machines te beschikken.

Wij van Primatuinen hebben inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Tevens beschikken wij over een grote kennis van materialen waardoor wij ook goed weten hoe deze materialen toe te passen en wat de voor en nadelen van de diverse materialen zijn.

Voorbereidingen voor bijvoorbeeld het aanleggen van straatwerk kunnen afhangen van het gebruik. Onder een oprit voor auto's zullen we het straatwerk bijvoorbeeld anders voorbereiden dan onder eeen terras of paadje. En voor het plaatsen van een schutting of haag kan van belang zijn of deze erg op de wind staat of niet. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Van ons mag u verwachten dat wij door onze lange ervaring met al deze omstandigheden rekening houden. Tevens geven wij u na alle werkzaamheden de nodige (onderhouds)adviezen en tips zodat u optimaal van uw nieuwe tuin kunt genieten.
logonaam ©Primatuinen 2023 Contact