• logoboom
  • logonaam
  • logoboom


onderhoud

Onderhoud

Bij het aanleggen van een mooie tuin komt automatisch het onderhoud. En echt, een mooie tuin maken is een, maar om hem mooi te houden is nog een ander en misschien wel moeilijker hoofdstuk.
Ook het ontwerp en de keuze van materialen zijn bepalend voor het onderhoud van je tuin. Het onderhoud begint dus eigenlijk al bij het ontwerpen. Hier komt onze lange ervaring ook heel goed van pas. Wij kunnen je precies vertellen welk onderhoud je bij welk ontwerp kunt gaan verwachten.

Maar als het dan eenmaal zover is dat je tuin is aangelegd en onderhouden moet gaan worden, dan is het wel zo handig als je weet wat, wanneer en hoe het gedaan moet worden voor een optimaal resultaat met het liefst beperkte inspanning.
Als wij een tuin aanleggen krijg je bij oplevering altijd een ronde van uitleg over de materialen en hoe ze te verzorgen/onderhouden voor een optimaal resultaat. En mochten er naderhand nog vragen zijn dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

LET OP!
Wij zijn momenteel een UNIEK programma aan het ontwikkelen om tuinbezitters online te begeleiden met het onderhoud van hun tuin. Alles op tijd op de juiste manier onderhouden!
Geïnteresseerd? Meld je dan nu alvast aan via het contactformulier op de infopagina en wij houden je op de hoogte.
logonaam ©Primatuinen 2023 Contact