• logoboom
  • logonaam
  • logoboom


ontwerp4

 

 

 

ontwerp5

ontwerp2

 

 

 

 

Ontwerp

Om een tuin te ontwerpen is de juiste kennis nodig. Jij hebt de kennis in de vorm van de wensen welke je in de tuin verwerkt wilt zien, en wij hebben ruime kennis van materialen en van wat wel of niet mogelijk is. Deze kennis kunnen wij samen verwerken in een goed doordacht tuinplan.

Onze werkwijze:

1. We gaan samen om de tafel zitten om je tuinwensen op te nemen. Daarbij hoef je als opdrachtgever nog niet te kijken of deze wensen haalbaar zijn. Dat doen wij tijdens het maken van het ontwerp. Vaak blijkt namelijk dat meer mogelijk is dan de meeste mensen denken. Bovendien gaan wij er meestal vanuit dat 'kan niet' niet bestaat.

2. Wij verwerken de wensen in een tuinplan/ontwerp. Meestal vullen we dit aan met eigen ideeën, passend in de lijn en smaak die uit jullie wensen naar voren komt. Dit plan voorzien wij van afbeeldingen en waar wenselijk 3D impressies.

3. Bij de tekening maken wij een duidelijke offerte die laat zien wat er moet gebeuren en wat de kosten hiervoor zijn.

4. Voor een tweede keer komen we bij elkaar om het ontwerpvoorstel te bespreken. We lichten de gemaakte keuzes toe en geven antwoord op je vragen. Waar nodig of wenselijk worden wijzigingen aangebracht.

5. Wij passen het plan en de offerte aan. Zo zie je ook meteen wat de eventuele financiële consequenties van de wijzigingen zijn.

6. Het aangepaste ontwerp en offerte worden gemaild en indien nodig herhalen we stap 4,5 en 6.

7. Na goedkeuring van het uiteindelijke plan en offerte gaan wij voor je aan de slag om het getekende en geoffreerde uit te voeren.
logonaam ©Primatuinen 2023 Contact