• logoboom
  • logonaam
  • logoboom


vijver1

Strakke vijver in kastanjehouten terras met brug.

 

tufsteen waterbak

Sfeervolle vijver in tufstenen bak met spuitende leeuwenkop.

 

vijver2

Grote folievijver met hardhouten vlonder/trap.

 

vijver3

Polyester vijver in nivoverschil omrand met Buxus.

Vijvers

Water in de tuin geeft altijd iets extra's. Het kan een extra element van rust, maar ook van leven zijn. Water in de tuin kan op verschillende manieren. Als vijver met mogelijkheden voor extra planten of vissen, maar ook als design element in de vorm van een waterwand of borrelend waterelement.

Een vijver kan zowel in de grond maar ook als verhoging worden gemaakt. Zowel in natuurlijke vormen als in strak design. Dan is er ook nog de keuze in materiaal zoals beton, folie, kunststof of metaal. Een vijver kan geïntegreerd worden in de tuin zodat het en onderdeel van de tuin en beplanting is en daarmee een natuurlijk elment vormt. Maar een vijver kan ook als bassin op de grond of deels boven de grond uitstekend worden gemaakt waardoor het meer als een bouwwerk of accessoire gezien kan worden.

Bewegend water geeft nog weer een extra dimensie aan je tuin. Je kunt hierbij denken aan een natuurlijk ogende of design waterval maar ook een borrelend waterelement of bijvoorbeeld een 'spugende leeuwenkop' of iets strakkers.

Natuurlijk kan ook voor meer spektakel worden gekozen met de aanschaf van een fontijn of waterspel. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
logonaam ©Primatuinen 2023 Contact